.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- In den dorstigen Haen -

VENLO, Markt 26, Limburg
Grand café
In den dorstigen Haen. Dit uniek horeca etablissement in Venlo bestaat uit vijf verschillende ruimtes die onderling zijn verbonden met elkaar. Kortweg vijf schitterende horeca gelegenheden onder één dak! Komt u voor de eerste maal de 'In den dorstigen Haen' bezoeken, dan zal het voor menigeen een waar labierint zijn, een “centrum” van (eet)cafés.
Sfeer & interieur. In den dorstigen Haen bestaat, zoals gezegd, uit 5 horeca gelegenheden geheel met een eigen identiteit en dus hun eigen knusse sfeer.
Keuken & kaart. Het streven van de keuken is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Op de a la carte kaart zult u bij hier geen zogenaamde culinaire hoogstandjes vinden. Wilt u echter met een groep komen dineren en geen gebruik willen maken van de a la carte kaart dan, kunt u bij hier ook gebruik maken van speciale menu’s. Van eenvoudige drie gangen menu’s tot zeer uitgebreide culinaire 5 of 6 gangen menu’s. Dit is echter alleen mogelijk op reservering.
Telefoon: 077-3547397
Website: http://dehaen.nl

In den dorstigen Haen, VENLO, Markt 26, Limburg