.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Historische Groentehof kookstudio -

Beesel, Rijkel 21, Limburg
Dineren
De Historische Groentehof kookstudio. Koken met elkaar is heel gezellig. Kook een heerlijk diner met allemaal lekkere gerechten met vergeten groenten. Er zit uiteraard ook een prima stuk vlees bij. Voor de arrangementen kan je de datum zelf kiezen, evenals het tijdstip van aanvang. Zeven dagen per week het hele jaar. Een kookworkshop duurt circa 4 5 uur.
Geschiedenis. De Historische Groentehof werkte met Herman den Blijker, Rudolph van Veen, Jonnie Boer (Librije te Zwolle), Onno Kokmeijer (Okura, Ciel Bleu te Amsterdam) en andere bekende koks. We leveren ook groenten aan deze en andere topkoks. In onze keukens kunnen we 150 personen ontvangen voor kookworkshops. Maar ze doen ook catering op lokatie en geven lezingen in den lande. Zo deden ze voor 4500 mensen catering in het mediapark in Hilversum of een Renbrandt diner voor 300 personen in Oegstgeest.
Sfeer & interieur. De Historische Groentehof kookstudio kookstudio en op onze boerderij hebben we een ontspannen sfeer. De inrichting is klassiek landelijk. De boerderij is in een prachtig natuurgebied gelegen.
Telefoon: 077-4762916
Website: http://www.vergetengroenten.nl

De Historische Groentehof kookstudio, Beesel, Rijkel 21, Limburg
7 dagen per week