In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Restaurant Biesenhof -

Carréhoeve, Biesenweg 1, Limburg
Frans, Klassiek, Streekgerechten
Restaurant Biesenhof. De Biesenhof, een typische Limburgse Carréhoeve, is gelegen in een prachtig wandelgebied in het dal van de Geleenbeek nabij Geleen. Deze carréhoeve ligt aan de voet van de Biesenberg waar de Geleenbeek sinds kort weer in haar oorsronkelijke bedding stroomt gerealiseerd door een speciaal project van landschapspark De Graven.
Geschiedenis. De Biesenhof heeft een rijke historie. De eerst bewaard gebeleven documenten stammen uit 1259 en maken melding van de verkoop van een gebouw met grond aan de Duitse Orde. Niet veel later stichtte de Duitse Orde hier een commanderij. Deze had naast een geestelijke taak ook een militaire functie. De commanderij, ook wel ridderhuis “de Kleine Biesen", viel onder het gezag van landcommanderij “Alden Biesen" nabij Bilzen, België.
Keuken & kaart. Lekkere Limburgse gerechten, met een knipoog naar de internationale keuken. Overdag worden diverse kleine gerechten geserveerd waaronder lokale specialiteiten.
Telefoon: +31 46 4432003
Website: http://www.biesenhof.nl

Restaurant Biesenhof, Carréhoeve, Biesenweg 1, Limburg
Maandag t/m Zondag 10.00 tot 21.00