.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Halinka bozena -

Geleen, Rijksweg zuid 98, Limburg
Delicatessen
Halinka bozena. Polski sklep Geleen, Poolse winkel Geleen. Voor liefhebbers van Poolse specialiteiten is er nu een leuke winkel in Geleen. Zij verkopen daar Pools brood (elke dag vers!), Poolse vleeswaren, Pools bier, witte kaas, frisdranken en sapjes, conserven, salades, chocolade. Eigenlijk te veel om op te noemen. Ook voor Poolse tijdschriften, kan je hier terecht. Beter is het om zelf te komen kijken .Breng ons een bezoek en laat u verrassen. En mist u bepaalde producten in ons assortiment, laat het hun weten.
Assortiment. Halinka bozena verkoopt daar Pools brood (elke dag vers!), Poolse vleeswaren, Pools bier, witte kaas, frisdranken en sapjes, conserven, salades, chocolade. Eigenlijk te veel om op te noemen. Ook voor Poolse tijdschriften, kan je hier terecht.
Telefoon: 0616912822
Website: http://www.bijbozena.nl

Halinka bozena, Geleen, Rijksweg zuid 98, Limburg
ma 13.00-18.00, di, wo, do, vrij 10.00-18.00, zat 10.00-17.00 uur